Voorraad nieuw en occasions

Renault ZOE

R135 Evolution
  • alternatieve metaalkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-886-DH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurGris Schiste
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a21-03-2024
Gewicht1477 Kg
Omschrijving
Kijk naar de onvergelijkbare vormgeving. De Renault ZOE is een elektrische auto die zijn bijzondere karakter niet voor de buitenwereld verbergt. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Al is het buiten nog zo koud, de stoelverwarming maakt alles weer goed! Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Je zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat jij nodig hebt om jouw rit aangenaam en veilig te maken. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kan je overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Je kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van regensensor, cruise control en keyless entry.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die je onderweg begeleiden en beschermen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat je geen waarschuwingsbord mist. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, ben je steeds veilig onderweg.

Wil jij ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.

880520 - Aanvaarding in overleg.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
alternatieve metaalkleur
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Bovag
Nap