Voorraad nieuw en occasions

Renault ZOE

R135 Evolution
  • alternatieve metaalkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-773-DP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurNoir Etoile
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a28-03-2024
Gewicht1477 Kg
Omschrijving
880411 - Aanvaarding in overleg

Deze Française weet je te verleiden. Want Renault combineert soepele styling met formidabele innovatieve techniek. Inderdaad: Drive for change. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee je jezelf en je bijrijder een groot plezier doet. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Dankzij het digitale dashboard lees je alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Via je smartphone en Connected Services check je eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het full map navigatiesysteem. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met een druk op de knop verander jij het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Deze auto is voorzien van DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor, cruise control en keyless entry.

De Renault ZOE is jouw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor jou de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om je voor gevaarlijke situaties te behoeden. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor jou de verkeersborden tijdens de rit en attendeert je erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem zorgt dat je mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat je sneller stil staat. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, ben je altijd veilig onderweg.

Misschien wil je eerst een afspraak maken om te beleven waarom elektrisch rijden de toekomst heeft. Natuurlijk! Neem contact op en maak een proefrit!



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
alternatieve metaalkleur
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Bovag
Nap