Voorraad nieuw en occasions

Renault ZOE

R135 Evolution
  • alternatieve metaalkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-411-DL
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurBleu Nocturne
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a22-03-2024
Gewicht1477 Kg
Omschrijving
880517 - Aanvaarding in overleg.

Renault gooit hoge ogen qua innovatie en techniek. En dat dan met het Franse gevoel voor vorm en souplesse. Drive for change. De prestaties van de elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Natuurlijk kan je zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Je rit wordt comfortabel en veilig gemaakt door het digitale dashboard dat alles projecteert wat jij wenst in de digitale wereld van mobiliteit. Je smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Je kunt tijdens de rit jouw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met DAB!) en het full map navigatiesysteem kun jij bedienen vanaf het stuur. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Wat je ook in deze auto kunt vinden zijn regensensor, cruise control en keyless entry.

Deze Renault is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met je mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Belangrijk voor jouw veiligheid en die van jouw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Renault ZOE. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Zullen we 'm even voor je klaarzetten? Neem nu contact op voor een proefrit!



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
alternatieve metaalkleur
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Bovag
Nap