Voorraad nieuw en occasions

Renault ZOE

R135 Iconic 52 kWh Clima/Navi/Camera!
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • Pack winter
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.500 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-178-HR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurBlauw
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a11-04-2024
Gewicht1477 Kg
Omschrijving
Intelligente technologie. Geen emissies en een fantastisch rijgedrag. Welkom in de Renault ZOE. De modernste techniek is toegepast om u in alle rust en stilte van de rit te laten genieten. Daarbij zult u zien dat de tijd om de accu's op te laden enorm meevalt, en dankzij de flinke actieradius hoeft u dat ook niet zo vaak te doen. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 1500 U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Pas de interface van uw cockpit moeiteloos aan. Het is mogelijk door het digitale dashboard in deze auto. Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Het audiosysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Ook is de Renault uitgerust met: electronic climate control, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en verstelbaar stuur.

Als bestuurder van deze Renault bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Renault ZOE Brake Assist als remondersteuning. In deze Renault vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

The future is now, rij elektrisch! Maak een afspraak voor een proefrit.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Nijmegen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-nijmegen@bochane.nl 

  

Autobedrijf Bochane Nijmegen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Nijmegen is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Nijmegen!
Opties
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
Pack winter
stof/kunstlederen bekleding
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie