Voorraad nieuw en occasions

Renault Megane E-Tech

EV60 220 Optimum Charge Techno
  • achteruitrijcamera
  • afwijkende dakkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 5 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-615-PR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurBlanc Glacier / Noir Etoile
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a19-12-2022
Gewicht1611 Kg
Omschrijving
Renault zoekt de laatste jaren nadrukkelijk het onderscheid op wat betreft innovatie en straalt dat ook duidelijk uit met de slogan ‘Drive for change′. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hebt u met deze auto een rijbereik dat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. En u zult zien, de tijd die nodig is om de batterij op te laden, valt enorm mee. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Even muten, een andere zender of track kiezen? Geen gerommel, het gaat moeiteloos met de audiobediening op het stuur. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt bovendien over adaptive cruise control. Links afslaan terwijl een tegenligger rechtdoor gaat? Dan waarschuwt de kruisend verkeer detectie acuut. Een veilig gevoel. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start!

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Deze Renault Mégane E-Tech blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. De actieve dodehoekdetectie minimaliseert het gevaar van ongelukken wanneer u afslaat of inhaalt. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft.

Ook een elektrische auto bewijst zichzelf het beste met een proefrit. Neem contact op en we maken meteen een afspraak!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Renault Bochane Zeist Occasions afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar occasions-zeist@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Renault Bochane Zeist Occasions  behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Renault Bochane Zeist Occasions is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Renault Bochane Zeist Occasions!
Opties
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
Apple Carplay/Android Auto
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
camerabeeld in binnenspiegel
cruise control
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
DAB ontvanger
dodehoekdetectie met correctie
draadloze telefoonlader
Garanties
Fabrieksgarantie 19-12-2024
Wettelijke Garantie