Voorraad nieuw en occasions

Renault Twingo

SCe 70 Expression
  • audio-navigatiesysteem
  • elektrisch vouwdak
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 44.131 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-185-SK
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2016
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
841937

Wendbaar in de stad en soepel op de snelweg. Dat is deze fraai uitgevoerde Renault Twingo Cabrio. Overtuigende prestaties en lekker economisch in gebruik. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Twingo Cabrio samen. Even stilstaan op een hellend wegdeel is een eitje dankzij de hill hold control.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!



Interesse in deze auto? Kom hem in het echt ervaren! Maak snel een afspraak om de auto te bekijken of plan direct een proefrit. Wij staan voor je klaar en zijn bereikbaar via 040-2013633 of neem contact met ons op via de contactmogelijkheden op deze pagina.

Bij Hedin Automotive vind je geheid de auto van je dromen! We hebben altijd zo’n 5.000 nieuwe én gebruikte auto’s op voorraad. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen de schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. Welkom bij Hedin Automotive. Wij staan voor je klaar.
Opties
audio-navigatiesysteem
elektrisch vouwdak
achterbank in delen neerklapbaar
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Garanties
100% onderhouden