Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Coupé-Cabriolet 1.6 Expression
  • airco
  • airco (automatisch)
  • audio-navigatie full map
Bouwjaar 2011
Kilometerstand 118.056 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
80-RVP-8
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2011
KleurGris eclipse b66
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze Renault Mégane Coupé-Cabriolet is van het bouwjaar 2011 en heeft 118056 kilometer op de teller. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en windscherm.

Waarheen gaat de reis? Het navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur zijn aan boord.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Veenendaal afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-veenendaal@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Veenendaal behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Veenendaal is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Bochane adverteert haar voorraad onder voorbehoud van typefouten/prijswijzigingen. Wij streven ernaar om alle informatie in deze advertentie zo accuraat mogelijk weer te geven. Vertrouw niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Veenendaal!

 
Opties
airco
airco (automatisch)
audio-navigatie full map
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
dimlichten automatisch en regensensor
elektrische ramen voor en achter
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie