Voorraad nieuw en occasions

Renault Twingo

1.2 16V 75 Collection
  • lichtmetalen velgen 15"
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 183.677 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
31-ZNT-9
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2013
KleurBlanc vanille
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1149 CC
Omschrijving
Groot is-ie niet. Maar dat is alleen de buitenkant. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Ook is de auto voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze Renault helemaal compleet.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Zutphen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-zutphen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Zutphen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Zutphen is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Zutphen !

 
Opties
lichtmetalen velgen 15"
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
cruise control
elektrische ramen voor
extra getint glas
Garanties
100% onderhouden
Nap
Wettelijke Garantie