Voorraad nieuw en occasions

Renault Twingo

1.2 8V Authentique
  • airco
  • metaalkleur
Bouwjaar 2008
Kilometerstand 71.216 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
36-HBT-5
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2008
KleurGris platine
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1149 CC
Omschrijving
Deze Renault Twingo is geliefd om z'n compacte formaat en z'n zuinige verbruik. Een heerlijke auto voor in de stad, maar zeker net zo prettig op de snelweg. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Natuurlijk behoren elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Ook is de Renault uitgerust met: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

Bent u nieuwsgierig naar deze Renault Twingo? Laat het ons dan snel weten.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Boxmeer afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-boxmeer@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Boxmeer behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Boxmeer is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Boxmeer!

 
Opties
airco
metaalkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bestuurdersairbag
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
elektrische ramen voor
Instructieboekjes aanwezig
passagiersairbag
radio CD speler
stuurbekrachtiging
stuur verstelbaar
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie