Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

E-Tech T29 L2H1 52 kWh - Demo
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.500 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-80-FBT
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurGris Urban (licht grijs)
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a25-04-2024
Gewicht1860 Kg
Omschrijving
Een combinatie van vooruitstrevende techniek en elegante vorm. Dat is deze Renault. Drive for change. De batterijtechniek heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt, zodat u met deze auto op een volle acculading echt ver kunt komen. En als u de auto 's avonds aan de lader koppelt, is hij de volgende dag weer helemaal vol. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Onverhoeds de deur opengooien is een risico voor passerend verkeer. De schuifdeur aan de zijkant is dus gemakkelijker én veiliger. Verder is de Renault uitgerust met: LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. In deze auto wordt u elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audiosysteem met DAB-radio. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! Deze auto is voorzien van airconditioning, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
22 kW lader
Accukoeling
Accuverwarming
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Android Auto
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple carplay
Garanties
Nap