Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

E-Tech T29 L2H1 52 kWh Bestel / Automaat / Navigatie / Parkeersensoren + Camera / Airco / 3 Persoons / Lat-om-lat / Cruise Control
  • Bedrijfswagen
  • achteruitrijcamera
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • Laadruimtepakket MTX
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-91-DZZ
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a29-03-2024
Gewicht1860 Kg
Omschrijving
Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de Renault Trafic E-Tech ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. Onverhoeds de deur opengooien is een risico voor passerend verkeer. De schuifdeur aan de zijkant is dus gemakkelijker én veiliger. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van airconditioning, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent geïnteresseerd om elektrisch te rijden? Neem dan nu contact met ons op.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Lelystad afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-lelystad@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Lelystad behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Lelystad is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Lelystad!
Opties
achteruitrijcamera
airco
Apple Carplay/Android Auto
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
Laadruimtepakket MTX
LED koplampen
parkeersensor achter
parkeersensor voor
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
22 kW lader
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie