Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

E-Tech Electric L2H1 T29 GB Comfort ALL-IN PRIJS! Airco
  • Bedrijfswagen
  • Camera
  • Navi
  • Parkeersensoren
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.001 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-31-DXL
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht1860 Kg
Omschrijving
Dit betreft een demonstratievoertuig waarvan wij iedere eerste week van de maand de kilometerstand aanpassen naar de op dat moment actuele stand. Wilt u weten of deze auto beschikbaar is en wat de huidige exacte kilometerstand is? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Prijs is geheel rijklaar, inclusief 24 maanden / 30.000 km garantie en onderhoudsbeurt volgens schema!

Bij de rijke uitrusting horen ook LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.
Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van cruise control, keyless entry, airconditioning, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Is elektrisch rijden iets voor u? Bel dan nu om een proefrit te maken met deze auto.

= Bedrijfsinformatie =

Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen inclusief ten minste 12 maanden garantie, onderhoud en minimaal 1 jaar APK.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn rijklaar inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.

Stam streeft naar 100% tevredenheid en dus uw aanbeveling. Word STAMbassadeur!
Volg ons op Social; Stam Renault dealers (alle kanalen)

Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam! Meer foto`s zie www.stamrenault.nl. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.
Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
22 kW lader
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
automatische snelheids begrenzing
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Nap
Renault Top Occasion (24 maanden)