Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

E-Tech Electric L2H1 T29 GB Comfort ALL-IN PRIJS! Airco
  • Bedrijfswagen
  • Camera
  • Navi
  • Parkeersensoren
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.001 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-08-DTB
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a25-03-2024
Gewicht1860 Kg
Omschrijving
Dit betreft een demonstratievoertuig waarvan wij iedere eerste week van de maand de kilometerstand aanpassen naar de op dat moment actuele stand. Wilt u weten of deze auto beschikbaar is en wat de huidige exacte kilometerstand is? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Prijs is geheel rijklaar, inclusief 24 maanden / 30.000 km garantie en onderhoudsbeurt volgens schema!

Elektrisch rijden is een onvergelijkbare beleving. Ervaar het zelf met deze Renault Trafic E-Tech. Dankzij de automatische transmissie en elektrische aandrijving, navigeert u gemakkelijk door het verkeer. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Deze auto is voorzien van keyless entry, airconditioning, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

Zoals u mag verwachten van deze Renault Trafic E-Tech is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Laat ons even weten wanneer u een proefrit wilt maken en we zetten deze elektrische auto aan de lader voor een volle accu!

= Bedrijfsinformatie =

Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen inclusief ten minste 12 maanden garantie, onderhoud en minimaal 1 jaar APK.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn rijklaar inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.

Stam streeft naar 100% tevredenheid en dus uw aanbeveling. Word STAMbassadeur!
Volg ons op Social; Stam Renault dealers (alle kanalen)

Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam! Meer foto`s zie www.stamrenault.nl. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.
Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
22 kW lader
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
automatische snelheids begrenzing
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Nap
Renault Top Occasion (24 maanden)