Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 dCi 150 EDC Automaat L2H1 Work Edition - Pack Parking - EASY LINK navigatiesysteem
  • Bedrijfswagen
  • Pack parking
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 10 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VZX-83-G
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurZilver metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)548 X 196 X 202
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving
In vorm en stijl zijn Franse auto′s onovertroffen, bovendien bieden ze uitstekende rijkwaliteiten. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Hij heeft een dieselmotor en een automatische transmissie. Het passagiersgedeelte van deze personenauto is voorzien van een schuifdeur. Dat betekent een royale instap zonder openslaande portieren! Natuurlijk behoren warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Trafic bij ons te komen bekijken.

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
Pack parking
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achteruitrijcamera
Afdaal assistent
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Garanties
Nap