Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 dCi 130 T30 L2H1 Luxe
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-63-DPL
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving
Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto's het best omschrijven. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2023 komt; hij heeft slechts 10 kilometer afgelegd. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De lekker grote deuropening van de schuifdeur aan passagierszijde zorgt voor een heerlijk ruime instap. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! De uitrusting van deze Renault is met keyless entry, buitentemperatuurmeter, lederen stuur en boordcomputer behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze Renault is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Renault Trafic. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achteruitrijcamera
Afdaal assistent
Airbag bestuurder
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap