Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 dCi 130 T30 L2H1 Work Edition
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-16-DTK
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)548 X 196 X 202
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving
Renault wil zich blijvend onderscheiden als koploper in techniek en ontwerp. En dat dan op z'n Frans, natuurlijk. Ook al zeggen ze het in het Engels: 'Drive for change'. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een prettige maar ook veilige extra is de schuifdeur voor passagiers. Ruim instappen, geen openslaande portieren die voor ongelukken zorgen... Een riante optie! Bij de rijke uitrusting horen ook LED koplampen, warmtewerend glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De aanwezige DAB-radio komt perfect tot z'n recht door het topklasse audiosysteem. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Ook is de Renault uitgerust met: buitentemperatuurmeter, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De geavanceerde technologie in deze Renault is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Deze Renault Trafic is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. In deze Renault vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze Renault echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Afdaal assistent
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Nap