Voorraad nieuw en occasions

Renault Master

2.3 dCi 135 T35 L2H2 Work Edition CAMERA
  • Bedrijfswagen
  • achteruitrijcamera
  • airco
  • all-season banden
  • Apple Carplay/Android Auto
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 9.780 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VXH-65-G
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurBlanc Mineral QNG
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2298 CC
Omschrijving
Dit noemen we een groentje met kilometers. Jongste generatie, inclusief alle voordelen. Maar de top is eraf, en dat scheelt! De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 9780 Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De schuifdeur achter is fijn voor in- en uitstappen en de grotere ramen bieden veel meer uitzicht. Natuurlijk behoren LED-dagrijverlichting, trailer assistent, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Deze auto is voorzien van cruise control, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Deze Renault biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en hill hold functie.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Renault. Belt u ons snel?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Harderwijk afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-harderwijk@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Harderwijk behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Harderwijk is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre-inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Harderwijk!
Opties
achteruitrijcamera
airco
all-season banden
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
DAB ontvanger
dodehoek detectie
lendesteunen (verstelbaar)
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie