Voorraad nieuw en occasions

Renault Talisman

1.6 TCe Intens Automaat / 4 controll / Bose / Camera / PDC / Trekhaak
  • achterasbesturing
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achteropkomend verkeer waarschuwing
  • achteruitrijcamera
  • adaptief demping systeem
  • airco (automatisch)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 103.148 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SR-420-V
CarrosserieSedan
Bouwjaar2018
KleurCassiopeiagrijs kng
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1618 CC
Omschrijving
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Renault Talisman. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Stap achter het stuur en u voelt zich meteen thuis. Het interieur voelt weldadig aan. De bestuurdersstoel met zijn massagefunctie helpt u om tijdens iedere rit ontspannen en alert te blijven. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Renault Talisman voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Ook dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Renault Talisman heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. In deze Renault vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Almere afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-almere@bochanegroep.nl

  

Autobedrijf Bochane Almere  behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Almere  is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Almere!
Opties
achterasbesturing
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
adaptief demping systeem
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
audio installatie premium
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie