Voorraad nieuw en occasions

Renault Talisman

TCe 200 EDC Intens
  • airco (automatisch)
  • audio installatie premium
  • lichtmetalen velgen 19"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 128.721 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
NN-328-D
CarrosserieSedan
Bouwjaar2017
KleurNoir Etoile (GNE)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1618 CC
Omschrijving
Bij Renault hebben ze hoog ingezet op vernieuwende techniek en vooruitstrevende prestaties. Vandaar hun motto ‘Drive for change′. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, instelbare schokdempers, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Ook verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Talisman samen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Met de aanwezige lane assist blijft u altijd in de juiste baan.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Veendendaal afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-veenendaal@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Veendendaal behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Veendendaal  is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Veendendaal!

 
Opties
airco (automatisch)
audio installatie premium
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterasbesturing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap