Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Estate 1.6-16v Dynamique Navigatie, Trekhaak
  • airco
  • Metaallak (LAK)
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 136.219 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
5-KXX-75
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2012
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Wilt u geen auto maar een heuse 'voiture'? Begrijpelijk, want de Franse merken bieden naast uitstekende prestaties en een lange levensduur nog altijd hun legendarische comfort en rijplezier! Hij heeft een 4-cilinder benzinemotor en een handgeschakelde 6-versnellingsbak. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Dankzij climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. En dankzij de stoelverwarming nooit meer een koud zitvlak! Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Auto Dijkwel bv is uw vertrouwde Renault adres voor Walcheren sinds 1979.

De taxatie van uw auto kan ook volledig digitaal plaats vinden, dit doen we dan m.b.v. whatsapp of email i.c.m. uw kenteken en km-stand.

NIEUW: Nu ook Occasion Private Lease! Voor een vast maandbedrag zorgeloos auto rijden. Scherpe tarieven EN inruil / aanbetaling mogelijk!

Financial Lease mogelijk vanaf 4,99%. In voorkomende gevallen jaarcijfers niet nodig. Ook privé mogelijk.
Let op: GELD LENEN KOST GELD!

(Ondanks onze uiterste zorgvuldigheid, kunnen de geadverteerde specificaties afwijken van de werkelijke specificaties. Derhalve zijn deze onder voorbehoud. Vertrouw daarom niet alleen op de gegevens in de advertentie maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden)
Opties
airco
Metaallak (LAK)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Boordcomputer
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Chroom accenten exterieur
Climate Control
Cruise Control
dakrails