Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Estate 1.2 TCe 115 Bose
  • airco (automatisch)
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • Trekhaak
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 143.640 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
91-XZT-7
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2012
KleurGris Eclipse (B66)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1198 CC
Omschrijving
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Renault Mégane Estate. Deze auto uit het bouwjaar 2012 heeft 143640 kilometer gelopen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het start-stopsysteem laat de motor afslaan terwijl u stil staat. Deze functie bespaart brandstof en verminderd de uitstoot. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare passagiersstoel.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem! Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Deze Renault is voorzien van keyless entry, lederen stuur en lederen versnellingspook.

In de Renault Mégane Estate heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hellingproef is verleden tijd. De hill hold control zorgt voor volmaakte stilstand op ieder aflopend wegdeel.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Bergharen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-bergharen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Bergharen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Bergharen!
Opties
airco (automatisch)
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun achter
armsteun voor
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie