Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Estate 1.3 TCe 140 EDC Techno Clima/Navi/Camera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • Pack parking
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 16.765 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-152-JK
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2023
KleurNoir Éoilé (GNE)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
Drive for change: dat is het motto bij Renault. En dat bewijst het merk met innovatieve techniek, maar ook met Frans gevoel voor styling. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Deze Renault Mégane Estate heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Praktisch, helder en uitermate handig is het digitale dashboard. Alle functies haarscherp in beeld! De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. In deze Mégane Estate vindt u schakelaars op het stuur om het navigatiesysteem te bedienen en het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

U geniet nog meer van het rijden met uw Renault omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem
Pack parking
Pack winter
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie