Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Estate 1.3 TCe 140 EDC Techno
  • achteruitrij assistent
  • airco (automatisch)
  • All-Seasons
  • Apple Carplay/Android Auto
  • dodehoek detectie
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 14.772 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-345-HF
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2023
KleurBlanc nacré qnc
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
‘Drive for change′, zeggen ze bij Renault. En daar is deze auto een mooi voorbeeld van. Vooruitstrevende techniek én een fraaie vorm. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Renault. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Lelystad afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-lelystad@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Lelystad behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Lelystad is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Lelystad!
Opties
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
All-Seasons
Apple Carplay/Android Auto
dodehoek detectie
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
Pack parking
parkeer assistent
premium kleur
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Fabrieksgarantie 30-01-2025
Nap
Wettelijke Garantie