Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Estate 1.3 TCe 140 EDC Techno
  • achteruitrij assistent
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • dodehoek detectie
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 19.373 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-614-HK
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2023
KleurBlanc Nacré (QNC)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
Strakke lijnen en een uitgekiende vlakverdeling, deze Renault Mégane Estate is absoluut stijlvol. Maar daarbij is hij technisch doordacht en paart hij een uitstekende wegligging aan een krachtige en toch economische motor. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Renault bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! De Renault is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Bergharen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-bergharen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Bergharen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Bergharen!
Opties
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
dodehoek detectie
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
Pack parking
parkeer assistent
premium kleur
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie