Voorraad nieuw en occasions

Renault Megane E-Tech

EV60 Optimum Charge Techno - Pack Augmented Vision - Demo
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 17.500 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-807-VF
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2023
    KleurBlanc Glacier/ Noir Etoile
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a14-04-2023
    Gewicht1611 Kg
    Omschrijving
    Van deze hatchback maak je in een handomdraai een twoseater met hartstikke veel laadruimte. U kunt ervoor kiezen vanwege het milieu. Maar de elektromotor biedt ook power en prestaties! Op de teller van deze auto staat slechts 5000 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het audiosysteem bedient u blind met behulp van de audiobesturing op het stuur. Veilig en praktisch! Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons bent u verlost van kabels en snoertjes. Het opladen gaat simpel door de smartphone in de speciale houder te plaatsen. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. De kruisend verkeer detectie is een alerte, automatische bijrijder die waarschuwt als een tegenligger dreigt te kruisen met uw voorgenomen rijrichting. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. Natuurlijk is deze Renault Mégane E-Tech voorzien van cruise control.

    Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Een korte blik over uw schouder bij inhalen of afslaan is niet altijd genoeg. De actieve dodehoekdetectie helpt de veiligheid te vergroten. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

    Klaar voor rijden anno nu? Kies dan voor elektrisch met deze Renault Mégane E-Tech. Een proefrit overtuigt, dus bel nu voor een afspraak.

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side achter
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto