Voorraad nieuw en occasions

Renault Megane E-Tech

EV60 Optimum Charge Techno - Demo
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 10.000 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-096-XN
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2023
    KleurRood metallic
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)420 X 177 X 150
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a28-04-2023
    Omschrijving
    Kijk naar de geraffineerde lijnen. Verbaas u over de soepele aandrijftechniek. De elektrische Renault Mégane E-Tech trakteert u op een onvergelijkbare rijervaring. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze Renault Mégane E-Tech legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Als de ‘r′ in de maand zit, komt zo′n verwarmd stuurwiel als geroepen! Bij de rijke uitrusting horen ook 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Naast de routeinformatie van het full map navigatiesysteem kunt u muziek via het audio-installatiesysteem ook online beluisteren via bluetooth. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze Renault Mégane E-Tech een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Achter het stuur van deze Renault bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger en op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. De kruisend verkeer detectie berekent of tegenliggers op uw traject een aanrijdingsgevaar vormen en geeft direct een waarschuwing. Voorzien van keyless start. Of, in gewoon Nederlands: starten zonder sleutel.

    Zoals u mag verwachten van deze Renault Mégane E-Tech is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Veilig inhalen wordt bevorderd door de actieve dodehoekdetectie. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

    Overtuig uzelf van deze elektrische auto en neem contact op voor een afspraak!

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side achter
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Nap