Voorraad nieuw en occasions

Renault Express

dCi 95 Comfort+
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
  • zijschuifdeur rechts
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 15.000 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VZL-86-H
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurGris Highland
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
880296 - De getoonde verkoopprijs is exclusief BTW en kosten rijklaar maken van het voertuig. Voor meer informatie over dit voertuig kun je contact opnemen met onze verkoopadviseurs. Je bent van harte welkom in onze showroom!    

Met een auto als deze Renault Express komt u absoluut goed voor de dag. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het passagiersgedeelte van deze personenauto is voorzien van een schuifdeur. Dat betekent een royale instap zonder openslaande portieren! Bij de rijke uitrusting horen ook warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Het audiosysteem is gecombineerd met het full map navigatiesysteem en geeft u de keus om onderweg te luisteren wat u wilt. Route- en verkeersinfo, uw favoriete albums en radioprogramma′s, podcasts, luisterboeken… zeg het maar. Deze auto heeft ook bluetooth aan boord. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Achter het stuur van deze Renault bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Express bij ons te komen bekijken.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.  
Opties
airco
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
zijschuifdeur rechts
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
Garanties
Nap