Voorraad nieuw en occasions

Renault Express

dCi 75 Comfort
  • Bedrijfswagen
  • achteruitrijcamera
  • airco
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • parkeersensor achter
  • parkeersensor voor
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 101 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
841999959
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
Offerte? Bel 015-2564400 of mail naar verkoop.renault-delft@zeeuwenzeeuw.nl 

Let op: Bedrijfswagens van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

Genoemde prijzen zijn ex BTW. Lease prijs is de vanaf prijs.

EFFICIËNT EN MULTIFUNCTIONEEL

De volledig nieuwe EXPRESS heeft een dynamisch en robuust exterieurdesign, een look die perfect aansluit bij de rest van het Renault-merk. Er is gezorgd voor optimaal laadgemak door afmetingen die geen enkele andere bestelwagen in dit segment biedt. Het model beschikt over een modern interieur met veel opbergruimte en comfortabele stoelen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. De nieuwe EXPRESS is het antwoord van Renault op vragen van klanten die op zoek zijn naar ruimte en gebruiksgemak.

DE NIEUWE EXPRESS: 5 OPVALLENDE KENMERKEN!

Het leven aan boord is comfortabeler met opbergvakken die een totale inhoud van bijna 48 liter bieden, de grootste inhoud in zijn categorie.
Handig in- en uitladen! Daarvoor zorgt de extra brede schuifdeur aan de zijkant (716 mm).
Meer connectiviteit: inductie-laden, maximaal drie USB- en vier 12V-aansluitingen en het EASY LINK multimediasysteem met smartphone mirroring en navigatie op een 8-inch display.
Meer veiligheid met de Rear View Assist, diverse systemen om de dode hoek beter zichtbaar te maken en de Trailer Stability Assistvoor betere stabiliteit tijdens het rijden.
Vier benzine- en dieselmotoren.

RUIME EN ZUINIGE BEDRIJFSWAGEN
Met zijn praktische en moderne design is de nieuwe Renault EXPRESS ideaal voor jouw dagelijkse werkactiviteiten. Deze bestelauto heeft een perfect ergonomisch interieur met de grootste opbergruimte (48 l) rondom de chauffeur en de bijrijder in zijn klasse. Plus een functionele en flinke laadruimte van 3 m3 .

De basisversie Generique is voorzien van onder meer ABS, elektronische stabiliteitscontrole en Hill Start Assist, Radio DAB+, 12-volt- en USB-aansluitingen. De versie Comfort biedt ook cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, parkeersensors achter, handmatig bedienbare airconditioning, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en elektrisch bedienbare zijruiten en buitenspiegels. De Comfort+ voegt daar nog een regen- en lichtsensor, EASYLINK multimedia- en navigatiesysteem met Apple CarPlay en Android Auto en LED-verlichting in de laadruimte aan toe.

Welkom bij Renault & Dacia dealer Zeeuw & Zeeuw Delft

ELKE WERKDAG GEOPEND van 9.00u tot 18.00u en zaterdag van 9.30u tot 17.00u

Wij zijn de grootste Renault- en Dacia dealervestiging in de regio Haaglanden en Rotterdam, gelegen aan de verbindingsweg N470 tussen de A12 en A13. Wij bedienen hiervan uit o.a. Delft, Den Haag, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Schipluiden, Den Hoorn, de wijken Ypenburg + Leidschenveen, Rijswijk en Zoetermeer. Voor uw personen- en bedrijfswagen zijn wij tevens PRO+ Center voor de zakelijke klant, Top Occasion Center en E-Tech Center voor de elektrische auto's van Renault en Dacia. U heeft keuze uit meer dan 125 gebruikte auto's met Bovag-en Top Occasion garantie*, 100% vooraf gecontroleerd en kilometerstanden NAP gecontroleerd.

Algemene opmerking:
Hoewel aan de informatie over onze internetpresentatie voor nieuwe auto's en occasions de grootst mogelijke zorg is besteed kan Zeeuw & Zeeuw niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie, van welke aard dan ook.
Opties
achteruitrijcamera
airco
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
parkeersensor achter
parkeersensor voor
zijschuifdeur rechts
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
Garanties
Fabrieksgarantie 31-03-2024
Nieuwe Renault