Voorraad nieuw en occasions

Renault Express

1.5 dCi 75 Comfort + TREKHAAK
  • Bedrijfswagen
  • achteruitrijcamera
  • airco
  • all-season banden
  • Apple Carplay/Android Auto
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 17.089 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VVX-18-Z
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurNoir Nacré 676
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
De Renault Express is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De schuifdeur voor de passagiers neemt veel minder ruimte in bij het opengaan; prettig als u wat krapper moet parkeren. Bij de rijke uitrusting horen ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. U bent in deze Renault ook voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van. U bent mede dankzij dodehoekdetectie en hill hold functie steeds veilig onderweg.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Harderwijk afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-harderwijk@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Harderwijk behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Harderwijk is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre-inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Harderwijk!
Opties
achteruitrijcamera
airco
all-season banden
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
DAB ontvanger
dodehoek detectie
metaalkleur
parkeersensor achter
parkeersensor voor
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie