Voorraad nieuw en occasions

Renault Express

1.5 dCi 75 Comfort +
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • All Season Banden
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • metaalkleur
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 28.113 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VXP-17-S
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurGris Highland (licht grijs)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
Laat u niets wijsmaken, deze Renault Express biedt alles wat u van een auto verlangt. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ook bij een wat krappere parkeerplek stappen passagiers gemakkelijk in en uit via de schuifdeur. Verder is de Renault uitgerust met: warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het full map navigatiesysteem is met het audiosysteem gecombineerd. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Renault Express zonder problemen op z'n plaats. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Met DAB ontvangst, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze Renault helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Met een auto als deze Renault Express komt u absoluut goed voor de dag. Deze diesel heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak. De schuifdeur voor de passagiers neemt veel minder ruimte in bij het opengaan; prettig als u wat krapper moet parkeren. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Waarheen gaat de reis? Het full map navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. U bent in deze Renault ook voorzien van airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Het rijden met deze Renault wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Renault Express Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie en hill hold functie, bent u steeds veilig onderweg.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Qua leeftijd komt deze Renault Express net kijken. Frisse kilometerstand, laatste technologie, actuele snufjes. Net niet nieuw, en dus heel betaalbaar! Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Uw passagiers laden hun bagage moeiteloos in en uit; de ruime deuropening met schuifdeur maakt het mogelijk. Ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging zijn aan boord.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het full map navigatiesysteem wijst de weg! Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. De elektronische systemen in deze Renault helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Deze Renault is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Met airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Ook helpen het dodehoekdetectie en hill hold functie, uw rit tot een veilige rit te maken.

Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Arnhem afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-arnhem@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Arnhem behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Arnhem  is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Arnhem! 
Opties
airco
All Season Banden
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
metaalkleur
navigatiesysteem full map
Pack parking
parkeersensor achter
parkeersensor voor
Wandbekleding laadruimte
zijschuifdeur rechts
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie