Voorraad nieuw en occasions

Renault Express

1.5 dCi 75 Comfort + Airco/Navi/DAB/Camera!
  • Bedrijfswagen
  • achteruitrijcamera
  • airco
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • Lichtmetalen velgen
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 101 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VZT-10-G
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurBlanc glacier 369
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Renault Express van het bouwjaar 2023 heeft 101 kilometer op de teller staan. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Zelfs bij weinig parkeerruimte krijgen passagiers via de schuifdeur voldoende mogelijkheid om in en uit te stappen. Ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem zijn aan boord.

Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het full map navigatiesysteem is met het audiosysteem gecombineerd. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Deze Renault is voorzien van DAB ontvangst, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Nijmegen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-nijmegen@bochane.nl 

  

Autobedrijf Bochane Nijmegen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Nijmegen is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Nijmegen!
Opties
achteruitrijcamera
airco
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
Lichtmetalen velgen
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
zijschuifdeur rechts
achterdeuren met ruiten
achterruitverwarming
achterruitwisser en sproeier
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie