Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 dCi 145 EDC Automaat T29 L2H1 Comfort - 2x Schuifdeur / Side-bars / Camera / Navigatie
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 52.773 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VNK-62-J
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)540 X 196 X 197
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving
Rijden in een Franse auto is al decennia een comfortabel genoegen. Vraag het maar aan de fans. Hoort u meteen over de opvallend goede prestaties en de duurzame constructie. De krachtige dieselmotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. Ook is de auto voorzien van: verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Natuurlijk is deze Renault Trafic voorzien van cruise control. Ook is de Renault uitgerust met: verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Als bestuurder van deze Renault bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Garanties
Nap