Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

TCe 90 Dynamique
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 85.095 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
NS-558-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurTwo-tone noir etoilé / ivoire
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud898 CC
Omschrijving
844922

Franse auto′s zijn gemaakt om te genieten. Zoals deze Renault Captur bijvoorbeeld. Hij heeft 85095 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2017. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Aan boord van deze Renault Captur is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. U bent in deze Renault ook voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Interesse voor deze Renault Captur? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

    
Opties
airco (automatisch)
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap