Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

0.9 TCe 90 Intens
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • premium kleur
  • two-tone (metaal) kleur
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 74.462 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SK-821-K
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurTwo-tone rouge flamme / noir e
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud898 CC
Omschrijving
'Drive for change' is het motto bij Renault. Dit merk laat zich dan ook uitdrukkelijk van z'n innovatieve kant zien in techniek en styling, en daarvan is deze auto een voorbeeld. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen full map navigatiesysteem vertelt u alles! Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, lederen stuur en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Captur samen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie en hill hold functie, bent u steeds veilig onderweg.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Veenendaal afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-veenendaal@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Veenendaal behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Veenendaal is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Bochane adverteert haar voorraad onder voorbehoud van typefouten/prijswijzigingen. Wij streven ernaar om alle informatie in deze advertentie zo accuraat mogelijk weer te geven. Vertrouw niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Veenendaal!

 
Opties
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
premium kleur
two-tone (metaal) kleur
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie