Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

1.0 TCe 100 Bi-Fuel Intens
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 70.978 km
    Brandstof LPG
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    N-303-FV
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2021
    KleurGrijs metallic
    BrandstofLPG
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)423 X 180 X 158
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving
    Dit noemen we nou een top-occasion. Bescheiden kilometerstand, voorbeeldig onderhouden, voorzien van aantrekkelijke pluspunten en een erg vriendelijke prijs. Deze Renault Captur moet u komen zien! De aandrijving van deze SUV komt voor rekening van een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank zijn aan boord.

    Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Altijd twee handen aan het stuur, wel zo veilig en gemakkelijk. Ook daaraan is gedacht, met de audiobediening op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig! Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

    Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

    Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Renault te reserveren.

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Nap