Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

1.0 TCe 100 Bi-Fuel Intens
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 89.353 km
    Brandstof LPG
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    L-215-JT
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2021
    KleurBlauw
    BrandstofLPG
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)423 X 180 X 158
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving
    In een Franse auto ervaart u niet alleen een fantastische rijbeleving, maar ook uitstekende prestaties en innovatieve extra′s. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder benzinemotor. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Heeft u de elektronische token op zak, dan herkent deze auto z′n baasje en de keyless start zorgt dat een druk op de startknop voldoende is. Geen sleutel meer nodig! De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer als standaard uitrusting.

    Zoals u mag verwachten van deze Renault Captur is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan.

    Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Nap