Voorraad nieuw en occasions

Renault Austral

1.2 E-Tech Hybrid 200 Techno - Demo
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 7.500 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    Z-787-NX
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurZwart metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)451 X 183 X 163
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving
    Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto's het best omschrijven. Dat geldt al helemaal voor deze Renault Austral, met zijn tellerstand van 5000 kilometer en zijn bouwjaar 2024. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Ook is de auto voorzien van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

    Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Naast de routeinformatie van het navigatiesysteem kunt u muziek via het audio-installatiesysteem ook online beluisteren via bluetooth. Met kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry is deze auto helemaal compleet.

    Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Ook helpen het hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

    We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto