Voorraad nieuw en occasions

Renault Austral

1.2 E-Tech Hybrid 200 Techno - Demo / Pack Solid / Elektrische Klep / Adaptive Cruise Control
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 7.500 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    Z-220-RJ
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurBlauw metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)451 X 183 X 163
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving
    'Drive for change'. De kreet is Engels, maar voor de rest is deze Renault 100 procent Frans. En dat betekent: innovatieve techniek, klaar voor de toekomst en fraai vormgegeven. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer. Deze SUV is uitgerust met een benzinemotor en een automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: de verwarmbare voorstoelen zijn bovendien voorzien van massagefunctie. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

    Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Ook helpen het hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

    U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Nap