Voorraad nieuw en occasions

Renault Arkana

E-Tech Hybrid 145 Automaat E-Tech Engineered
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lederen/alcantara bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 6.999 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-809-DH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBlanc Perle
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
880409 - Aanvaarding in overleg.

Deze Renault Arkana maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 5000 Rijden op brandstof én elektriciteit? Dat kan, met de hybride motor van deze Renault Arkana. De elektromotor ondersteunt of neemt het deels over van de brandstofmotor als dat uitkomt. Scheelt lekker in de kosten! De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee je jezelf en je bijrijder een groot plezier doet. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! In deze auto profiteer jij onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Als je de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor je. Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto check je via de app op je smartphone. Met het navigatiesysteem kies jij de snelste route naar jouw eindbestemming. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Deze auto is voorzien van draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

Het rijden met deze Renault wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over jouw veiligheid waken. Belangrijk voor jouw veiligheid en die van jouw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, ben je altijd veilig onderweg.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lederen/alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Bovag
Nap