Voorraad nieuw en occasions

Ford Kuga

2.5 PHEV ST-Line X
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • All Season Banden
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 20.058 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-800-PR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurFrozen White
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving
Go Further, is het motto bij Ford. Dit is uw kans om ook die extra stap te maken. Zuiniger, schoner en stiller: dat zijn de voordelen van de hybride motor in deze Ford Kuga. De slimme combi van brandstof- en elektromotor is goed voor het milieu én de portemonnee! Ongeacht hoe koud het buiten is, het verwarmbare stuurwiel samen met de verwarmbare voorstoelen en achterbank, zorgt ervoor dat iedereen in de auto zich snel opwarmt. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! Licht, luxe en gemak komen samen in de vorm van het elektrische bediende glazen panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Met premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst is deze auto helemaal compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze Ford, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Laat u niets wijsmaken, deze Ford Kuga biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2023 heeft 20058 kilometer gelopen. De toekomst is hybride: de combi van elektromotor en verbrandingsmotor maakt deze auto extra aantrekkelijk en voordelig in gebruik. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel en de verwarmbare voorstoelen brengen uw handen, vingers en lichaam snel weer op temperatuur. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Wat een licht geeft dat glazen elektrisch bedienbare panoramadak. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

In één oogopslag heeft u alle benodigde functies onderweg in beeld, dankzij het slim ingedeelde digitale dashboard. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. De Ford is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Als bestuurder van deze Ford bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Interesse voor deze Ford Kuga? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Arnhem afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-arnhem@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Arnhem behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Arnhem  is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Arnhem! 
Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
All Season Banden
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch glazen panorama-dak
lichtmetalen velgen 18"
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie