Voorraad nieuw en occasions

Volvo V40

2.0 T4 Business Sport Panoramadak/Navi/Leder/Dealer onderhouden!
  • achteruitrijcamera
  • aluminium interieur afwerking
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
  • electronic climate controle
  • keyless entry
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 54.697 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SK-692-F
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
Kleur714 osmium grey metallic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving
Bij het ontwerpen van de Volvo V40 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van R-design, cruise control, sportstuurwiel, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Volvo V40 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Volvo V40, neem dan snel contact met ons op.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Nijmegen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-nijmegen@bochane.nl 

  

Autobedrijf Bochane Nijmegen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Nijmegen is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Nijmegen!
Opties
achteruitrijcamera
aluminium interieur afwerking
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
electronic climate controle
keyless entry
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map + hard disk
panoramadak
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie