Voorraad nieuw en occasions

Toyota C-HR

122pk Hybrid GR-Sport Adapt. cruise
  • Climate
  • JBL
  • Navi
  • 19" Velgen
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 8.342 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-758-DB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)439 X 180 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving
Al onze prijzen zijn inclusief 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, nieuwe mattenset en het napoetsen van de auto.

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Toyota C-HR van het bouwjaar 2022 heeft 8342 kilometer op de teller staan. Dit is een van de betere hybride auto's. Ideaal rijden door de combi van elektromotor en verbrandingsmotor! Deze Toyota C-HR legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Ook de akoestiek in de auto wordt optimaal benut door het high performance audiosysteem. Ook is de Toyota uitgerust met: full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

De Toyota C-HR is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

= Bedrijfsinformatie =

Al onze prijzen zijn 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, napoetsen en een nieuwe mattenset.

Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.

Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Afwijkende dakkleur
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco (automatisch)
Airco met elektronische regeling
Garanties
Bovag
Nap