Voorraad nieuw en occasions

ŠKODA Octavia

Combi 1.0 e-TSI DSG Business Edition Plus
  • achteruitrijcamera
  • actieve noodgeval assistent
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 52.356 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-555-RZ
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurBrilliant silver (licht zilver)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Skoda Octavia Combi, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Deze Skoda heeft een benzinemotor die zuinig is, maar toch hoge prestaties levert. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Verder is de Skoda uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Praktisch, helder en uitermate handig is het digitale dashboard. Alle functies haarscherp in beeld! Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij DAB-ontvangst. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels.

Deze Skoda biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Zutphen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-zutphen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Zutphen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Zutphen is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Zutphen !

 
Opties
achteruitrijcamera
actieve noodgeval assistent
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegel(s) automatisch dimmend
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dakrails
dodehoek detectie
Garanties
100% onderhouden
Nap
Wettelijke Garantie