Voorraad nieuw en occasions

Renault ZOE

R135 Iconic
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
385534290
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurBlanc Glacier
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht1475 Kg
Omschrijving
882300

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de Renault ZOE ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. U hoort slechts het lichte gezoem van de elektromotor tijdens het rijden. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

In één oogopslag heeft u alle benodigde functies onderweg in beeld, dankzij het slim ingedeelde digitale dashboard. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! De snelste of zuinigste weg? Het full map navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Deze auto is voorzien van draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze ZOE bij ons te komen bekijken.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling