Voorraad nieuw en occasions

Renault ZOE

Q210 Zen Quickcharge 22 kWh HUURBATTERIJ Camera
  • Climate
  • Navi
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 61.116 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
NK-047-H
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurZwart metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)409 X 173 X 156
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a20-02-2017
Omschrijving
Al onze prijzen zijn inclusief 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, nieuwe mattenset en het napoetsen van de auto.

Batterijhuur vanaf €64,- per maand. Klik hier voor meer informatie

Met de Renault ZOE kiest u voor het rijplezier van de toekomst. De volledig elektrische aandrijflijn zorgt voor krachtige prestaties en een sensationeel acceleratievermogen. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2017 en komt van de eerste eigenaar. Verder is de Renault uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. De cruise control geeft elke flitser het nakijken.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Altijd al elektrisch willen rijden? Het moment voor een proefrit is nu!

= Bedrijfsinformatie =

Al onze prijzen zijn 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, napoetsen en een nieuwe mattenset.

Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.

Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Opties
Achteruitrijcamera
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audio installatie
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Cruise control
Garanties
Bovag
Nap