Voorraad nieuw en occasions

Renault Twingo

Z.E. R80 Equilibre
  • achterspoiler
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Brake Assist System
  • DAB
  • dimlichten automatisch
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 101 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
900089326
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurBlanc Cristal QNJ
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht1101 Kg
Omschrijving
Offerte? Bel 015-2564400 of mail naar verkoop.renault-delft@zeeuwenzeeuw.nl 

Let op: voertuigen van Renault & Dacia kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. 

De nieuwe TWINGO Electric is jouw ultieme stadsauto De nieuwe TWINGO Electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat hem zo populair heeft gemaakt. En hij is er nu als volledig elektrische versie. Manoeuvreer soepel en stijlvol door het stadsverkeer in jouw nieuwe TWINGO Electric. Vind je rijden in de stad lastig? De nieuwe TWINGO Electric is het stadsverkeer volledig de baas. De nieuwe TWINGO Electric beschikt over een vermogen van 60 kW* (82 pk) en een koppel van 160 Nm*, en dat alles in een compact formaat en met de beste draaicirkel van zijn klasse. Hij combineert de wendbaarheid en besturing van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor. 

Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)
Koopt of leaset u een volledig elektrische personenauto? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto's in de kleinere en compacte middenklasse.

Voor 2022 zijn de subsidiebedragen voor elektrische personenauto’s die aan de voorwaarden voldoen:


- Gebruikte elektrische personenauto koop of private lease: € 2.000;
- Nieuwe elektrische personenauto koop of private lease: € 3.350.

Voorwaarden elektrische personenauto's
Wilt u in aanmerking komen voor subsidie? Dan moet de elektrische personenauto in ieder geval voldoen aan de volgende voorwaarden:


- Een 100% elektrische personenauto met een actieradius van minimaal 120 kilometer (WLTP gemeten).
- De catalogusprijs (oorspronkelijke nieuwprijs) zoals geregistreerd in het kentekenregister (RDW) is niet lager dan € 12.000 en niet hoger dan € 45.000.
- De auto is als elektrische personenauto geproduceerd en mag niet zijn omgebouwd tot elektrische auto.

Aanvragen
De regeling is open vanaf 3 januari 2022 9:00 uur. U vraagt de subsidie aan nadat u een koop- of leaseovereenkomst heeft gesloten. Let op: u mag al subsidie aanvragen als de auto nog niet is geleverd of op uw naam is gesteld.
De koop- of leaseovereenkomst van de auto moet zijn afgesloten in het kalenderjaar waarin u ook de subsidie aanvraagt. Voor de SEPP-subsidie 2022 komt u dus alleen in aanmerking als u een koop- of leaseovereenkomst heeft afgesloten op of na 1 januari 2022. De datum waarop u de koop- of leaseovereenkomst sluit is leidend. Ook mag de elektrische personenauto niet eerder dan 1 januari 2022 op uw naam staan.

Welkom bij Renault & Dacia dealer Zeeuw & Zeeuw Delft

ELKE WERKDAG GEOPEND van 9.00u tot 18.00u en zaterdag van 9.30u tot 17.00u

Wij zijn de grootste Renault- en Dacia dealervestiging in de regio Haaglanden en Rotterdam, gelegen aan de verbindingsweg N470 tussen de A12 en A13. Wij bedienen hiervan uit o.a. Delft, Den Haag, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Schipluiden, Den Hoorn, de wijken Ypenburg + Leidschenveen, Rijswijk en Zoetermeer. Voor uw personen- en bedrijfswagen zijn wij tevens PRO+ Center voor de zakelijke klant, Top Occasion Center en E-Tech Center voor de elektrische auto's van Renault en Dacia. U heeft keuze uit meer dan 125 gebruikte auto's met Bovag-en Top Occasion garantie*, 100% vooraf gecontroleerd en kilometerstanden NAP gecontroleerd.

Algemene opmerking:
Hoewel aan de informatie over onze internetpresentatie voor nieuwe auto's en occasions de grootst mogelijke zorg is besteed kan Zeeuw & Zeeuw niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie, van welke aard dan ook.
Opties
achterspoiler
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Brake Assist System
DAB
dimlichten automatisch
LED dagrijverlichting
parkeersensor achter
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2024
Nieuwe Renault