Voorraad nieuw en occasions

Renault Twingo

Z.E. R80 E-Tech Collection APP-NAVI
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterspoiler
  • airco (automatisch)
  • alarm klasse 1(startblokkering)
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti doorSlip Regeling
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 7.736 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-223-JX
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurJaune Mango
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a01-04-2021
Gewicht1101 Kg
Omschrijving
Bij Renault hebben ze hoog ingezet op vernieuwende techniek en vooruitstrevende prestaties. Vandaar hun motto ‘Drive for change′. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 7721 kilometer. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. De uitrusting van deze Renault is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Renault Twingo Z.E..

Wilt u ook elektrisch rijden? Bel ons dan nu voor een proefrit.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Almere afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-almere@bochanegroep.nl

  

Autobedrijf Bochane Almere  behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Almere  is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Almere!
Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
Garanties
Wettelijke Garantie