Voorraad nieuw en occasions

Renault Twingo

Z.E. Automaat / Airco / Lichtmetalen Velgen / Parkeercamera / Privacy Glass / LED / Half Leder / Navigatie
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 15"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
925625857
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht1108 Kg
Omschrijving
Deze Renault Twingo Z.E. is innovatie op zijn best. Hij is ontworpen als een unieke combinatie van rijplezier en zorg voor het milieu. Schoon, stil en fiscaal vriendelijk: met de elektromotor is het zuinig zoeven! Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De Renault is standaard voorzien van: cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist. In deze Renault vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Lelystad afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-lelystad@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Lelystad behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Lelystad is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Lelystad!
Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 15"
metaalkleur
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Wettelijke Garantie