Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 dCi 170 EDC T29 L2H1 DC Luxe
  • Bedrijfswagen
  • achterdeuren met ruiten
  • Achterspoiler
  • Airbag-pakket
  • airco (automatisch)
  • Bedrijfswageninrichting
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 24.229 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VSH-86-X
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2022
KleurGris Comete (KNA)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving
Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Renault Trafic uit 2022. Er staat 24255 kilometer op de teller. Hij heeft een dieselmotor en een automatische transmissie. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Ook bij een wat krappere parkeerplek stappen passagiers gemakkelijk in en uit via de schuifdeur. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Het audiosysteem met DAB-radio is een groot plezier onderweg. Elke keer weer. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van cruise control, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Renault Trafic Brake Assist als remondersteuning. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Bergharen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-bergharen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Bergharen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Bergharen!
Opties
achterdeuren met ruiten
Achterspoiler
Airbag-pakket
airco (automatisch)
Bedrijfswageninrichting
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
binnenspiegel automatisch dimmend
cruise control
hoofd airbag(s) voor
LED koplampen
lendesteunen (verstelbaar)
lichtmetalen velgen 17"
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie