Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 dCi 145 T29 L2H1 Luxe Airco
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • LED koplampen
  • lendesteunen (verstelbaar)
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 85.649 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VFJ-03-K
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2020
KleurGris cassiopée kng
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving
Waarom zou een kwaliteitsauto met hoge prestaties niet mooi mogen zijn? Dat vinden ze in Frankrijk ook. Daarom maken ze daar al jaren topniveau auto's die lang meegaan én uitermate charmant uit de hoek komen. Deze diesel heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. U bent in deze Renault ook voorzien van DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, buitentemperatuurmeter en automatisch dimmende binnenspiegel.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Zutphen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-zutphen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Zutphen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Zutphen is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Zutphen !

 
Opties
airco (automatisch)
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
LED koplampen
lendesteunen (verstelbaar)
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
2 zitplaatsen rechtsvoor
aanhanger assistent
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie